facebook_page_plugin
Camera Kft. - Hovatalos Canon Pro partner

Canon PRO termékek – megbízható minőség és teljesítmény a kreativitás élményéhez!

A Canon a professzionális termékeinek értékesítésére a megfelelő színvonalú ügyfélkiszolgálás érdekében újszerű értékesítési politikájának köszönhetően a legelhivatottabb márkaboltjait kérte fel kizárólagos értékesítési joggal. Ennek biztosítása érdekében a Canon PRO termékei kizárólag Canon PRO márkaboltok által kerülhetnek értékesítésre, s kizárólag végfelhasználóként vásárolhatók meg.

kv9s.jpg

Canon – lelkes amatőröktől a hivatásos profi felhasználókig!

 A Canon márkanévvel ellátott termékek sok amatőr és hivatásos felhasználó álmait váltotta már valóra. A Canon EOS és kompakt rendszerű fényképezőgépek technológiai fejlesztéseihez a gyártó folyamatosan figyelemmel kíséri a felhasználók igényeit, hogy a kiváló képminőséget és teljesítményt garantáló Canon készülékek közül a lelkes amatőrök és a hivatásos profi felhasználók is megelégedéssel használhassák kreatív módon az igényeikhez leginkább illeszkedő fotóeszközüket.

Canon Pro márkabolt, Camera Kft. – professzionális szaktudás, gépparkjának megújulás!

 Kifejezetten Canon termékekre specializálódott Canon márkaboltunk 2012 óta hivatalosan Canon Pro márkaboltként forgalmazza a Canon kiemelt, professzionális termékeit.  A professzionális Canon fotoeszközöket hivatalból vagy hobbicélzattal használó Pro felhasználóink igényeinek megfelelően márkaboltunkban kipróbálhatóvá és összehasonlíthatóvá tettük a legkeresettebb termékeket és folyamatosan készleten tartjuk az ügyfeleink által legkedveltebb foto- és videoeszközöket. Canon márkaboltként célul tűztük ki a Canon márka szerelmeseinek megfelelő tájékoztatását és a Canon termékekkel való megismertetését. Márkaboltként további célunk a szakma nagyjainak teljes körű tájékoztatása a legújabb hírekről, szolgáltatásokról és termékekről. Cégünk minden lelkes és profi felhasználó érdeklődését szívesen fogadja, s igény esetén teljes körű szaktanácsadással egészítjük ki értékesítői profilunkat.

img_8504_s.jpg
cpn.png

Canon CPN (Canon Professional Network) – a Canon termékek oktatója!

 A Canon felismerte PRO termékeit használó ügyfelei megfelelő oktatásának szükségességét, hogy a legkorszerűbb technológiai újításokat tartalmazó Canon PRO modellek használata már az első perctől kezdve pozitív élményekkel párosuljon a PRO felhasználók számára. A Canon CPN weboldala nemcsak motivációt és ihletet ad olvasói számára, hanem folyamatos oktatást kínál minden érdeklődő Canon tulajdonos számára. A Canon CPN szolgáltatásai pedig a hivatalos hazai CPS szerviz szolgáltatásaival is bővültek! A Canon CPN szolgáltatásról további információ a következő weboldalon található: http://cpn.canon-europe.com