facebook_page_plugin

A Canon szervizek minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy megfelelő higiéniai körülmények között, biztonságosan történjenek a javítások.

Azt nem tudjuk garantálni, hogy 100% - osan elpusztul minden vírus az eszközökön a javítások során, de a kockázatot a minimumra tudjuk csökkenteni azzal, hogy kiemelt figyelmet fordítunk a megfelelő fertőtlenítésre, és a nemrégiben a Canon által készített fertőtlenítési és biztonsági útmutatásnak megfelelően járunk el.

Segítsük és támogassuk egymást, ez most a legfontosabb!

Canon Service providers will do their best to ensure repairs can be made safely under good hygiene conditions.

We can not guarantee 100% that all viruses can be destroyed on all devices during repairs, but we minimize the risk by paying close attention to proper disinfection and we follow the recently made disinfection and safety guidelines by Canon.

Let’s help and support each other as this is the most important right now!

ÁLTALÁNOS SZERVIZDÍJAK:

EXPO-SZÁM KIOLVASÁS
EXPO-SZÁM KIOLVASÁS3 500 Ft

A Canon és a Pentax DSLR készülékek expozíció szám állásának kiolvasása a megfelelő szerviz  eszközzel.

Ideje: kb. 15-20 perc.

A megadott ár tartalmazza az áfát.

SZAKTANÁCSADÁS
SZAKTANÁCSADÁS6 000 Ft/óra

Szakértő kollégáink szívesen adnak elméleti és gyakorlati tanácsokat a fototechnikai ismeretek megfelelő bővítése érdekében.

A díj minden megkezdett óra után felszámításra kerül.

A megadott ár tartalmazza az áfát.

SZENZORTISZTÍTÁS
SZENZORTISZTÍTÁS8 000 Ft-tól

A megadott ár tartalmazza az áfát.

CANON MÓDVÁLASZTÓTÁRCSA CSERE:

Canon EOS 5D mark II módválasztó tárcsájának cseréje rögzíthető változatra

 

A fizetős módosítást azok számára javasoljuk, akik szeretnék, ha a módválasztó tárcsát rögzíteni lehetne úgy, hogy az ne mozduljon el a normál készülékhasználat közben. A módosítást követően a felhasználó tartsa lenyomva a központi rögzítő/feloldó gombot a módválasztó tárcsa elforgatásához. A módosítás célja, hogy megakadályozza a módválasztó tárcsa véletlen elmozdulását, miután a felhasználó beállította az expozíciós üzemmódot.

 

A tárcsacsere díja bruttó 28.000 Ft, mely tartalmazza az anyag- és a munkadíjat.

CANON EOS 5D MARK II

EOS_5D_mark_II_mode_dial.jpg

CANON C-LOG FRISSÍTÉS:

A Canon Log – a Canon Cinema EOS termékcsaládra jellemző tűzési funkció – hozzáadható az EOS 5D mark IV fényképezőgéphez, így szélesebb dinamikatartomány és egyszerűbb színárnyalás érhető el. A Canon Log frissítés Magyarországon kizárólag a  márkaszervizünkben érhető el, térítés ellenében. A frissítés menete:

 

  1. A tulajdonosok a Canon-Log frissítési szolgáltatás beszerzéséhez eljuttathatják EOS 5D mark IV fényképezőgépüket a márkaszervizünkbe személyesen vagy futárszolgálaton keresztül. (Futárunkat itt rendelheti meg.)
  2. A szolgáltatás fix áras alapon vehető igénybe, melynek díja:

 

bruttó 42.900 Ft.*

 

*Megjegyzés: a meghatározott  ár nem tartalmazza a bejövő és kimenő szállítási költségeket, valamint a további szolgáltatások és szervizelés díját. A Canon-Log és Voice Tag beállítások nem alkalmazhatók párhuzamosan ugyanazon a fényképezőgépen!

RICOH THETA S MEMÓRIABŐVÍTÉS:

8 32

 

Szervizünkben kedvezményes áron növelheted meg 4X-esére a Ricoh Theta S kamerád memóriáját.

 

A memória cseréjének díja* bruttó 19.800 Ft.

 

*A javítás díja tartalmazza az anyag- és a munkadíjat is. Átfutási ideje kb. 1-3 munkanap.

CANON VOICE-TAG FRISSÍTÉS:

A Canon Voice Tag szolgáltatás végre megérkezett a Canon EOS 5D mark IV fényképezőgéphez! A frissítés menete:

 

  1. A tulajdonosok a voice-tag frissítési szolgáltatás beszerzéséhez eljuttathatják EOS 5D mark IV fényképezőgépüket a márkaszervizünkbe személyesen vagy futárszolgálaton keresztül. (Futárunkat itt rendelheti meg.)
  2. A szolgáltatás fix áras alapon vehető igénybe, melynek díja:

 

bruttó 42.900 Ft.*

 

*Megjegyzés: a meghatározott  ár nem tartalmazza a bejövő és kimenő szállítási költségeket, valamint a további szolgáltatások és szervizelés díját. A Canon-Log és Voice Tag beállítások nem alkalmazhatók párhuzamosan ugyanazon a fényképezőgépen!

CANON VEZÉRLŐGYŰRŰ HALKÍTÁS:

 A vezérlőgyűrű kattanó hangjának módosítási szolgáltatása elérhető már Magyarországon is! A módosítás halkabb működést eredményez olyan esetekben, amikor alacsonyabb hangszintre van szükség. Az átalakítást követően az arretáló funkció megszűnik és a vezérlőgyűrű végtelenítve forgatható tovább.

  

A frissítés menete:

  1. A tulajdonosok a vezérlőgyűrű kattanó hangjának módosítási szolgáltatás beszerzéséhez eljuttathatják RF objektívjüket vagy adapterüket a márkaszervizünkbe személyesen vagy futárszolgálaton keresztül. (Futárunkat itt rendelheti meg.)
  2. A szolgáltatás fix áras alapon vehető igénybe, melynek díja:

  

Canon RF 28-70mm /2 L USM esetén: Bruttó 36.900 Ft*
Canon RF 24-105mm /4 L IS USM esetén: Bruttó 36.900 Ft*
Canon RF 50mm /1.2 L USM esetén: Bruttó 36.900 Ft*
Canon RF 50mm /1.2 L USM esetén: Bruttó 36.900 Ft*
Canon RF 35mm /1.8 Macro IS STM esetén: Bruttó 36.900 Ft*
Canon EF-EOS R Control Ring Adapter esetén: Bruttó 26.900 Ft*

 

*Megjegyzés: a megadot ár nem tartalmazza a bejövő és kimenő szállítási költségeket, valamint a további szolgáltatások és szervizelés díját. Garanciális termékek esetén a módosítás nem jár garanciavesztéssel, viszont a szolgáltatás térítéses jellege miatt a garanciális futár nem vehető igénybe! Az átfutási idő 1-2 munkanap.